top of page
Search
  • sylvi917

Kalliot tutuiksi -yhteiskiipeilyt kesällä 2021

Updated: Aug 11, 2021



Kesällä kiipeillään taas yhdessä Kivet ja kalliot tutuksi -yhteiskiipeilyiden merkeissä! Vapaamuotoisissa yhteisissä kiipeilyhetkissä tutustutaan pääkaupunkiseudun kiviin ja kallioihin, jaetaan betaa ja vietetään rennosti aikaa jonkun seuran edustajan johdolla.


Seura laittaa osallistujien toiveiden mukaan pari yläköyttä ja tuo bouldereille padin tai pari. Voit siis tulla matalalla kynnyksellä paikalle vain omien henkilökohtaisten kiipeilyvarusteiden kanssa: köysikallioille tarvitset mukaan omat kiipeilykengät ja valjaat, kiville riittää pelkät tossut.


Kesän alustava aikataulu löytyy alta. Päivitämme tätä sivua ja lisäämme tänne linkit yhteiskiipeilyiden Facebook-tapahtumiin. Tarkistathan viimeisimmät muutokset tapahtumiin Facebook-tapahtumien puolelta! Jos mahdollista, klikkaathan itsesi etukäteen osallistuvaksi Facebook-tapahtumassa, jotta voimme arvioida paikalle saapuvien määrää etukäteen.

Kesän alustava aikataulu (listaus päivittyy, tarkista ajankohtaiset tiedot kyseisen kiipeilyn Facebook-tapahtumasta)

Heinäkuu

Elokuu



Puuttuuko listasta lempikivesi tai haluaisitko tutustuttaa seuran jäseniä lempparikallioosi? Laita meille viestiä info@kiipeilyurheilijat.fi ja hostaa yhteinen kiipeily!


Koronavirustilanteen huomioiminen


Seuraamme tiiviisti epidemiatilannetta sekä voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia. Osallistujille tarjotaan käsidesiä. Noudatetaan hyvää käsihygieniaa ja pidetään riittävästi etäisyyttä. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Kitkaisia kiviä ja riemukkaita sendejä odotellessa!




Kuva: Ilias Tsataronis

916 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page