top of page

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kiipeilyurheilijat järjestää yhdessä Kiipeilyareenan, Adventure Partnersin ja Vuoristoretkien kanssa kiipeilyn sisä- ja ulkokursseja lajin vasta aloittaneille ja pidemmälle ehtineille.


Adventure Partners ja Vuoristoretket tarjoavat laajasta kurssivalikoimastaan seuran jäsenille 10 prosentin alennuksen. Tämän lisäksi heillä on tarjolla myös erikoishintaisia kursseja jäsenillemme.

Kiipeilyareena

KIIPEILYAREENA

Kiipeilyareena järjestää turvallisuus- ja tekniikkakursseja halleissaan Salmisaaressa, Tammistossa ja Kalasatamassa.

Kiipeilyareena

Vakituiset viikkotreenit aikuisille:

Kalasatama maanantaisin 18-19.30 (Boulder)

Salmisaari 19-21 (Köysi & boulder)

VUORISTORETKET

​Vuoristoretket on tarjonnut kiipeilykursseja ja opastusta vuorilla yli 20 vuoden ajan. Ulkokiipeilykursseja olemme toteuttaneet yhteistyössä Kiipeilyurheilijoiden kanssa vuodesta 2011 lähtien. Tarjoamme seuran jäsenille vähintään 10 prosentin alennuksen kaikista kursseistamme. Tsekkaa alennus Kuryn sivuilta tai kysy Tiinalta tai Petteriltä! 

 

Jäsenhinnan saa esittämällä voimassa olevan sähköisen jäsenkortin ilmoittautumisen yhteydessä

 

Tarjonnastamme löytyy lähinnä ns. vuoristolajeja eli kiipeilyä ja laskettelua eri muodoissaan, Suomessa ja ulkomailla. Räätälöimme myös kursseja ja matkoja toivomusten mukaan.

 

Voit aina soittaa tai laittaa viestiä!

 

Tiina, Rasse ja Petter

Tel. +358 40 562 2193 / petter@vuoristoretket.fi 

Katso ajankohdat ja varaustilanne nettisivuilta alla olevasta linkistä!

Olhava_Vuoristoretket.jpg
Vuoristoretket

VUORISTORETKIEN ULKOKURSSIT

ADVENTURE PARTNERS

Adventure Partners on vuorilla liikkumiseen, kiipeilyyn, vuori- ja hiihtovaelluksiin erikoistunut palveluyritys. Tuotevalikoimassamme on opastettuja vuoriretkiä, koulutuksia, valmennuksia sekä tapahtumia. Tarjoamme yksilöllisiä opas- ja personal training -palveluita sekä räätälöityjä tapahtumia niin pienille kuin suuremmille ryhmille. Toimimme eri puolella Suomea, ja maailmaa. Kiipeilyurheilijoiden jäsenetuna saat -10 % alennusta Etelä-Suomessa järjestettävistä kursseista. Alennuksen saat lisäämällä ostoskoriin koodin Kury22. Mikäli käytät alennusta, lisää jäsennumerosi verkkokaupan tekstikenttään ja näytä voimassa oleva sähköinen jäsenkortti ennen kurssin alkamista ohjaajalle.

Adventure Partners
Adventure Partners

KALLIO

ADVENTURE PARTNERSIN ULKOKURSSIT

bottom of page