KIIPEILYURHEILIJAT RY

Kiipeilyurheilijat ry on kiipeilyharrastajille vuonna 2010 perustettu voittoa tavoittelematon urheiluseura. Toimintamme painottuu pääkaupunkiseudulle ja olemme yli 1600 jäsenellämme Suomen suurin kiipeilyseura. Seuramme kuuluu Suomen Kiipeilyliittoon.

Tarjoamme jäsenillemme erilaisia kiipeilytapahtumia, kursseja, kilpailuja ja matkoja. Tämän lisäksi järjestämme ohjattuja viikkotreenejä aikuisille ja lapsille. Seuramme tarjoaa myös tavoitteellista kilpailuvalmennustoimintaa.

Tutustu seuran tarjoamiin etuihin sekä sääntöihin ja liity jäseneksemme!

kiipeilyurheilijat-siluetti
KiipeilyAreena Kalasatama
  • Boulderointia

  • Redi kauppakeskus, Helsinki

Redi.jpg
KiipeilyAreena Tammisto
  • Boulderointia

  • Plantagen-kiinteistö, Tammiston Kauppatie 10, Vantaa

KiipeilyAreena Salmisaari
  • Köysikiipeilyä ja boulderointia 

  • Salmisaaren Liikuntakeskus, Energiakatu 3, Helsinki 

_X0A6992.jpg

KOTIHALLIT

tammisto.jpg

SEURAN HALLITUS 2021

santeri vidal

SANTERI VIDAL, Puheenjohtaja

Puheenjohtajamme Santeri on harrastanut kiipeilyä vuodesta 2011, ja liittyi seuraan vuonna 2012 ja hallituksessa ollut vuodesta 2017 lähtien. Seurassa aluksi houkutteli vakuutus, lehti ja alennukset Areenalla, mutta viime vuosina yhteiset matkat ja tapahtumat ovat lämmittäneet erityisesti Santerin mieltä. Kiipeilyssä parasta on flow-tila ja rapeat kahvat. Santeri viihtyy edelleen sisällä yläköydessä, mutta viime aikoina ja erityisesti kesällä 2020 hän on siirtynyt myös ulkokallioille boulderoimaan ja liidaamaan. Kiipeilyn lisäksi Santeri viettää aikaa lukien sci-fiä.

Noora Isomäki

NORA ISOMÄKI, Varapuheenjohtaja

Nora on synnynnäinen kilpailija ja urheilija niin tositoimissa kuin taustalla. Siksi Nora vastaa seurassa valmennuksesta ja kilpailuista. Kiipeily on huikea koko vartalon laji pää mukaan lukien, kiipeily haastaa aina, mutta palkitsee myös kovan työn raatajaa! Kiipeilyn lisäksi Noran elämään kuuluu lentis, istis, biitsi, työt finanssialalla, uiminen kylmässä vedessä ja someilu.

Irene Taurinen.jpg

IRENE TAURINEN

Irene on pitkän linjan kiipeilijä, joka sanoo ikuisen tasonsa olevan ”aloittelija”. Irene harrastaa kiipeilyjä kaikilla mahdollisilla ja mahdottomilla tavoilla. Deep water solo ja sooloaminen ylipäätään pitäisi seuraavaksi ottaa haltuun. Hallituksessa Irene on ollut mukana muutaman vuoden, lähinnä keskittynyt kurssien järjestämiseen ja tapahtumien pyörittämiseen.

Laura Sorvari

KAURI SORVARI

Kauri on ammatiltaan tanssija, joka eksyi lajin pariin kuntoutusmielessä. Parasta lajissa on alle 160cm reitintekijöiden reitit. Pienet muoviotteet ovat mukavia, mutta mieluiten hän kiipeää pitkiä ja nautinnollisia reittejä auringon alla hyvässä seurassa. Laura haaveilee järjestävänsä inklusiivisia kiipeilytapahtumia erilaisille ryhmille ja ajattelee tiedostavan kiipeilyn olevan mahdollista monenlaisille kehoille. 

ANNA-MARIA ”ANSKU” RUSI

Anna-Maria ”Ansku” Rusi.jpg

Ansku on onnellisimmillaan luonnossa ja erilaisilla kallioilla cragikoira Lucan kanssa, köysireiteillä vertikaalista liikkumista opettelemassa. Jäsenvastaavana Ansku edistää kaikentyyppisten kiipeilyharrastajien tarpeita ja yhteisöllisyyttä seurassa. Anskulle saa laittaa ideoita ja palautetta osoitteeseen ansku@kiipeilyurheilijat.fi.

IMG_20201123_134643.jpg

RITA TUOHIMAA

Rita on Fontsua rakastava boulderoija,  Mowgli-kiipeilypakun omistaja ja Väinö - koiran palvelija. Itse kiipeilyn lisäksi häntä kiehtoo lajin mentaalipuoli sekä yhteisöllisyys. Pääduuni on kulttuuripuolen tapahtumat ja vapaa-ajan kasvatus. Koulutustaustaa Ritalla on myös liikuntapuolella: personal trainer, liikkuvuusvalmentaja ja joogaopettaja. Lisäksi hän opiskelee  yliopistossa tietojenkäsittelytieteitä.  

13908934_10209375726252275_8532081280891

EEVA NUUTINEN

Eeva on uusi hallituksen jäsen. Hän löysi kiipeilyn kolmisen vuotta sitten kypsässä keski-iässä ja on nykyään täysin hurahtanut lajiin. Eevan mielestä parempaa kokonaisvaltaista kehon ja mielen monipuolista treeniä ei juuri muista urheilulajeista löydy. Laji vaatii myös taktista älyä ja on kuin shakinpeluuta seinällä. Eeva toivookin, että myös vanhemmat ihmiset löytäisivät kiipeilyseinille, lajin voi todellakin aloittaa hyvin matalalla kynnyksellä. Nähdään Salmisaaren hallissa!

Sylvi_kuva.jpg

SYLVI OTRANEN, Sihteeri

Sylvi kokeili köysikiipeilyä ja jäi heti niin koukkuun, että oli seuraavana yönä unissaankin kiipeilemässä.  Sekä sisäseinät että ulkokalliot kelpaavat, vaikka luontoihmisenä ulkokalliot vievätkin voiton. Kiipeilyssä on päässyt ylittämään itseään, niin fyysisesti kuin erityisesti hermojen pitämisen suhteen, ja kiipeilyn tuomat positiiviset kokemukset ovat heijastuneet muuhunkin elämään. Hallituksessa Sylviä kiinnostaa erityisesti monenlaisten ihmisten innostaminen kiipeilyn pariin sekä jäsenten osallistaminen seuran toimintaan. 

YHTEYDENOTTO

Kiitos viestistäsi!