top of page

KIIPEILYURHEILIJAT RY

Kiipeilyurheilijat ry on kiipeilyharrastajille vuonna 2010 perustettu voittoa tavoittelematon kiipeilyn erikoisseura. Toimintamme painottuu pääkaupunkiseudulle ja olemme yli 1600 jäsenellämme Suomen suurin kiipeilyseura. Seuramme kuuluu Suomen Kiipeilyliittoon.

Tarjoamme jäsenillemme erilaisia kiipeilytapahtumia, kursseja, kilpailuja ja matkoja. Tämän lisäksi järjestämme ohjattuja viikkotreenejä aikuisille ja lapsille. Seuramme tarjoaa myös tavoitteellista kilpailuvalmennustoimintaa.

Tutustu seuran tarjoamiin etuihin sekä sääntöihin ja liity jäseneksemme!

Iltakiipeilyä ulkokivillä

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tapahtumiin info@kiipeilyurheilijat.fi

KiipeilyAreena Ristikko
  • Köysikiipeilyä, boulderointia, itsevarmistavia, speed seinä

  • Kauppakeskus Ristikko, Ajomiehentie 1, Helsinki

KiipeilyAreena Tammisto
  • Boulderointia

  • Plantagen-kiinteistö, Tammiston Kauppatie 10, Vantaa

KiipeilyAreena Salmisaari
  • Köysikiipeilyä, boulderointia ja itsevarmistavia

  • Salmisaaren Liikuntakeskus, Energiakatu 3, Helsinki 

_X0A6992.jpg
KiipeilyAreena Kalasatama
  • Boulderointia

  • Redi Kauppakeskus, Helsinki

KOTIHALLIT

Redi.jpg
tammisto.jpg

SEURAN HALLITUS 2023

Jussi2022.jpeg

JUSSI SARKKINEN, puheenjohtaja

Jussi  innostui lajista sopivasti ennen pandemiaa, eikä ole sen jälkeen juuri muuta tehnyt. Kuivalla kelillä hänet löytää todennäköisimmin Etelä-Suomen tai manner-Euroopan köysireiteiltä tai lähibouldereilta, rospuuttoaikaan taas Ristikosta, Salmiksesta tai Redistä. Välillä mukana kiikkuvat myös tyttäret, joihin kiipeilyinnostusta tartutetaan vaihtelevalla menestyksellä. Innokkaana treenaajana ja valmennusopin diletanttina Jussi haluaa edistää yhdistyksen toiminnassa aikuiskiipeilijöiden harjoittelua ja kehittymistä, ulkokiipeilytoimintaa ja matkoja.

Noora Isomäki

NORA ISOMÄKI

Nora on synnynnäinen kilpailija ja urheilija niin tositoimissa kuin taustalla. Siksi Nora vastaa seurassa valmennuksesta ja kilpailuista. Kiipeily on huikea koko vartalon laji pää mukaan lukien, kiipeily haastaa aina, mutta palkitsee myös kovan työn raatajaa! Kiipeilyn lisäksi Noran elämään kuuluu lentis, istis, biitsi, työt finanssialalla, uiminen kylmässä vedessä ja someilu.

ATTE PIIROINEN

MIKA SAVOLAINEN

EVA TEPORA

bottom of page