KIIPEILYURHEILIJAT RY

Kiipeilyurheilijat ry on kiipeilyharrastajille vuonna 2010 perustettu voittoa tavoittelematon urheiluseura. Toimintamme painottuu pääkaupunkiseudulle ja olemme yli 1600 jäsenellämme Suomen suurin kiipeilyseura. Seuramme kuuluu Suomen Kiipeilyliittoon.

Tarjoamme jäsenillemme erilaisia kiipeilytapahtumia, kursseja, kilpailuja ja matkoja. Tämän lisäksi järjestämme ohjattuja viikkotreenejä aikuisille ja lapsille. Seuramme tarjoaa myös tavoitteellista kilpailuvalmennustoimintaa.

Tutustu seuran tarjoamiin etuihin sekä sääntöihin ja liity jäseneksemme!

kiipeilyurheilijat-siluetti
KiipeilyAreena Ristikko
  • Köysikiipeilyä, boulderointia, itsevarmistavia, speed seinä

  • Kauppakeskus Ristikko, Ajomiehentie 1, Helsinki

KiipeilyAreena Tammisto
  • Boulderointia

  • Plantagen-kiinteistö, Tammiston Kauppatie 10, Vantaa

KiipeilyAreena Salmisaari
  • Köysikiipeilyä, boulderointia ja itsevarmistavia

  • Salmisaaren Liikuntakeskus, Energiakatu 3, Helsinki 

_X0A6992.jpg
KiipeilyAreena Kalasatama
  • Boulderointia

  • Redi Kauppakeskus, Helsinki

KOTIHALLIT

Redi.jpg
tammisto.jpg

SEURAN HALLITUS 2022

Noora Isomäki

NORA ISOMÄKI, Puheenjohtaja

Nora on synnynnäinen kilpailija ja urheilija niin tositoimissa kuin taustalla. Siksi Nora vastaa seurassa valmennuksesta ja kilpailuista. Kiipeily on huikea koko vartalon laji pää mukaan lukien, kiipeily haastaa aina, mutta palkitsee myös kovan työn raatajaa! Kiipeilyn lisäksi Noran elämään kuuluu lentis, istis, biitsi, työt finanssialalla, uiminen kylmässä vedessä ja someilu.

Sylvi_kuva.jpg

SYLVI OTRANEN, Sihteeri

Sylvi kokeili köysikiipeilyä ja jäi heti niin koukkuun, että oli seuraavana yönä unissaankin kiipeilemässä.  Sekä sisäseinät että ulkokalliot ovat mieleisiä, vaikka luontoihmisenä ulkokalliot ehdottomasti vievätkin voiton. Kiipeilyssä on päässyt ylittämään itseään, niin fyysisesti kuin erityisesti hermojen pitämisen suhteen, ja kiipeilyn tuomat positiiviset kokemukset ovat heijastuneet muuhunkin elämään. Hallituksessa Sylviä kiinnostaa erityisesti monenlaisten ihmisten innostaminen kiipeilyn pariin sekä jäsenten osallistaminen seuran toimintaan. 

Eeva löysi kiipeilyn kolmisen vuotta sitten kypsässä keski-iässä ja on nykyään täysin hurahtanut lajiin. Eevan mielestä parempaa kokonaisvaltaista kehon ja mielen monipuolista treeniä ei juuri muista urheilulajeista löydy. Laji vaatii myös taktista älyä ja on kuin shakinpeluuta seinällä. Eeva toivookin, että myös vanhemmat ihmiset löytäisivät kiipeilyseinille, lajin voi todellakin aloittaa hyvin matalalla kynnyksellä. Nähdään Salmisaaren hallissa!

13908934_10209375726252275_8532081280891

EEVA NUUTINEN

IMG_20201123_134643.jpg

RITA TUOHIMAA, varapuheenjohtaja

Rita on Fontsua rakastava boulderoija,  Mowgli-kiipeilypakun omistaja ja Väinö - koiran palvelija. Itse kiipeilyn lisäksi häntä kiehtoo lajin mentaalipuoli sekä yhteisöllisyys. Pääduuni on kulttuuripuolen tapahtumat ja vapaa-ajan kasvatus. Koulutustaustaa Ritalla on myös liikuntapuolella: personal trainer, liikkuvuusvalmentaja ja joogaopettaja. Lisäksi hän opiskelee  yliopistossa tietojenkäsittelytieteitä.  

Jussi2022.jpeg

JUSSI SARKKINEN

Jussi on suhteellisen tuore kiipeilijä, joka innostui lajista pari vuotta sitten eikä olekaan sen jälkeen juuri muuta tehnyt. Kuivalla kelillä hänet löytää todennäköisimmin Etelä-Suomen köysireiteiltä, muulloin taas Ristikosta, Salmiksesta tai Redistä. Välillä mukana kiikkuvat myös tyttäret, joihin kiipeilyinnostusta tartutetaan vaihtelevalla menestyksellä. Innokkaana treenaajana ja valmennusopin diletanttina Jussi haluaa edistää yhdistyksen toiminnassa taviskiipeiljöiden harjoittelua ja kehittymistä, ulkokiipeilytoimintaa ja matkoja.

MIKA SAVOLAINEN

JOONAS LEVON