top of page

treenien

hinta

Hinta: jäsen- ja treenimaksu ovat erilliset

Kevätkauden 2023 ilmoittautuminen on auki. Alla lisätietoa

               Jäsenmaksu  (katso hinnat sivulta jäsenyys) maksetaan tammikuussa , tai liittyessä seuraan Suomisporttiin (ks.ryhmät sivu). Kausimaksuja ei palauteta ryhmään ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et halua jatkaa syyskaudelle 2023 tulee sinun peruuttaa paikkasi 30.4.2023 mennessä. Tämän jälkeen olet velvoitettu maksamaan syyskauden kausimaksun. Teemme tämän helpoittaaksemme harrastuksen jatkamista.

               Kausimaksu:  335€ 1 h/ vko (Superjunnut)

                                      340€ 1,5 h/ vko (kaikki muut ryhmät)

              Alennetut maksuluokat:

Mikäli kuulut johonkin alla olevista maksuluokista, otathan yhteyttä osoitteeseen juniorit@kiipeilyurheilijat.fi niin lisäämme oikeat maksut kohdallenne Suomisportiin.

               1. lisätreeni viikossa: 175€ / 1h / vko (510€ 2h/vko)

                                                           180€ / 1,5h / vko (520€ 3h/vko)

               

                2. lisätreeni viikossa: 150€/vko

                                                             (660€ 3h/vko ja 670€ 4,5h/vko)

                Sisarusalennus: toinen lapsi -25%

                                                   kolmas lapsi -35%

               Kausimaksut kisavalmennus: 

               C/D junnut= 640€ (4h/vko)

               A junnut= 750 € (7h/vko)

               B-junnut= 750 € (7h/vko)

Kisaryhmien kausimaksut sisältävät Jäsenyyden KiipeilyAreenalle. Tätä jäsenyyttä sporsoroivat sekä Kiipeilyurheiljat, että KiipeilyAreena. Tämä mahdollistaa kiipeilyn myös omien treenien ulkopuolella sekä kuntosalien käytön Salmisaaressa ja Ristikossa. Huomioitavaa on että Ristikossa alle 14 v  ja Salmisaaressa alle 12 v mukana täytyy olla täysi-ikäinen huoltaja.

             

     Ryhmiin voit ilmoittautua itse Suomisportissa tästä linkistä. Kausimaksu tulee näkyviin Suomisport-tilillesi "maksut"-osion kohdalle noin viikon kuluessa liittymisestäsi. Maksusta ei tule erillistä ilmoitusta esimerkiksi sähköpostiin, mutta lataamalla Suomisport-sovelluksen, voit laittaa ilmoitukset päälle, jolloin olet ajantasalla niin uusista maksuista kuin viesteistä Kiipeilyurheilijoilta. Jos kuulut johonkin alennetun maksuluokan piiriin, ole hyvä ja ota yhteyttä osoitteeseen juniorit@kiipeilyurheilijat.fi.

TÄRKEÄÄ: Paikkanne ryhmässä säilyy automaattisesti seuraavalle kaudelle siirryttäessä. Mikäli et halua jatkaa syyskaudelle 2023 tulee sinun peruuttaa paikkasi 30.4.2023 mennessä. Tämän jälkeen olet velvoitettu maksamaan syyskauden. Teemme tämän helpoittaaksemme harrastuksen jatkamista.

               

bottom of page