treenien

hinta

Hinta: jäsen- ja treenimaksu ovat erilliset:

 Jos ilmoittaudut nyt kevätkaudelle saat joulukuun tunnit ilmaiseksi! Ainoastaan jäsenmaksu täytyy maksaa vakuutuksen takia.

               Jäsenmaksu  (katso hinnat sivulta jäsenyys) maksetaan tammikuussa , tai liittyessä seuraan Suomisporttiin (ks.ryhmät sivu)

               Treenimaksu perusryhmät: 335€ 1 h/ vko ja 340€ 1,5 h/ vko  (kausittainen)

               2 Krt / Vkossa ryhmät: 510€ 2 h /vko ja 520 €  3 h /vko

               

                Lisätreeni: 265€ (ja 3 krt/ vko 150€)

               Treenimaksu kisavalmennus: Tästä vielä neuvotellaan mutta noin 730 €  + vuosijäsenyys (puoleen hintaan aikuisten vuosijäsenyydestä) € (kausittainen)

               Sisarusalennus: toinen lapsi -25% treenimaksusta

                                                   kolmas lapsi -35% treenimaksusta

     Ryhmiin voit ilmoittautua itse Suomisportissa tästä linkistä. Kauden voit maksaa noin viikon kuluessa liittymisestäsi. Huomioithan, että maksusta ei tule erillistä muistutusta vaan se näkyy omalla Suomisport sivullasi kohdassa "maksut"                   Maksusta ei tule erillistä ilmoitusta, mutta omalla Suomisportin tililläsi se näkyy maksut kohdassa. Jos maksusi pitäisi olla  jostain syystä kohdallasi jokin eri kuin peruskausimaksu otathan meihin yhteyttä niin muutetaan se.

TÄRKEÄÄ: Paikkanne ryhmässä siirretään automaattisesti   kevätkaudelle. Muista perua kevätkausi marraskuun viimeiseen päivään mennessä (30.11.2022) jos et halua jatkaa.

              Mikäli perut marraskuun  jälkeen, veloitetaan koko kevätkauden hinta.