top of page
Search
  • sylvi917

Seuran yhteiskiipeilyt 2022

Updated: Aug 24, 2022

Seura järjestää yhteiskiipeilyitä sekä sisällä että ulkona. Tervetuloa mukaan kiipeilemään!


Sisällä


Huhtikuun ajan joka torstai KiipeilyAreena Ristikossa kuudesta eteenpäin. Yhteiskiipeilyihin ei tarvitse ilmoittautua. Leimaa/maksa itsesi sisälle KiipeilyAreenalle normaalisti. Seuran yhteiskiipeilylle ei ole varattu erillistä tilaa, vaan tapaamme muiden asiakkaiden seassa. Ristikossa nähdään!


Ulkona


Kesäkaudella kiipeillään taas yhdessä Kivet ja kalliot tutuksi -yhteiskiipeilyiden merkeissä! Vapaamuotoisissa yhteisissä kiipeilyhetkissä tutustutaan pääkaupunkiseudun kiviin ja kallioihin, jaetaan betaa ja vietetään rennosti aikaa. Kiipeily tapahtuu omalla vastuulla.


Seura laittaa osallistujien toiveiden mukaan pari yläköyttä ja tuo bouldereille padin tai pari. Voit siis tulla paikalle myös matalalla kynnyksellä vain omien henkilökohtaisten kiipeilyvarusteiden kanssa: köysikallioille tarvitset mukaan omat kiipeilykengät ja valjaat (+kypärä), kiville riittää pelkät tossut.


Aikataulua päivitetään tähän alle. Tarkistathan viimeisimmät muutokset tapahtumiin Facebook-tapahtumien puolelta! Jos mahdollista, klikkaa itsesi etukäteen osallistuvaksi Facebook-tapahtumassa, jotta voimme arvioida osallistujien määrää etukäteen.


Kivet ja kalliot tutuksi -tapahtumat 2022 (listaus päivittyy!)
Ulkokiipeilyitä hostaavat seuran hallitusjäsenet ja vapaaehtoiset. Jos yhteisten kiipeilyiden tai muiden tapahtumien järjestäminen kiinnostaa, ole meihin yhteydessä somessa tai suoraan Sylviin (sylvi@kiipeilyurheilijat.fi) & liity tapahtumajärjestäjäjengiin!

966 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page