Kiipeilyurheilijat ry

Kiipeilyurheilijoiden tarkoituksena on edistää urheilukiipeilyn harrastamista pääkaupunkiseudulla. Yhdistyksemme on Suomen Kiipeilyliiton jäsenseura.

Järjestämme jäsenillemme erilaisia kiipeily- ja valmennustapahtumia, sekä nuorille jäsenille lisäksi junnuvalmennusta. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kiipeilyharrastuksesta kiinnostunut ja seuran säännöt hyväksyvä henkilö.

Vuoden 2017 hinnat: aikuinen 78€, alaikäinen 66€, kevytjäsen 35€.

Jäseneksi kannattaa liittyä!

Jäsenyys oikeuttaa mm. seuraaviin etuihin:

• 30 kiipeilykertaa 25:n hinnalla Salmisaaren Kiipeilyareenalta
  • 20% alennus Kiipeilyareenan Shopista normaalihintaisista tuotteista (etu on henkilökohtainen!)
  • Suomen kiipeilyliiton julkaisema Kiipeilylehti 2 kertaa vuodessa (saattaa poistua)
  • SKIL’n kattava kiipeilyvakuutus Suomessa ja ulkomailla - voimassa kiipeilylajeissa 4000 metriin saakka, kilpailuissa, harjoittelussa ja näihin liittyvillä matkoilla
  • Mahdollisuus osallistua erilaisiin kiipeily- ja valmennustapahtumiin
  • Junnuvalmennus (tarkista hinta junnujen sivuilta)

Kiipeilyvakuutuksesta, sekä yhdistyksen järjestämistä kiipeily- ja valmennustapahtumista lisää tietoa jäsenosiossa.

Junioreiden ohjattuun kiipeilytoimintaan rekisteröidytään tämän sivuston kautta.

Kuluvan vuoden jäsenyys ja 31.12. asti voimassa oleva vakuutus astuvat voimaan heti kun olet suorittanut jäsenmaksusi. Suuresta jäsenmäärästä johtuen emme erikseen ilmoita maksujen saapumisista.

Seuran säännöt löytyvät täältä. Jäsenrekisterin rekisteriseloste löytyy täältä.