Ulkokiipeilyn tekniikkakurssit 25.8. / 26.8. / 9.9.2017 Olhava

Päivän kestävän kurssin aikana keskitymme kiipeilytekniikkaan. Harjoittelemme ulkokiipeilyssä tarvittavia tekniikoita (mm. halkeamakiipeily, pienten listojen hyödyntäminen, kitkaominaisuudet, erilaiset käsi- ja jalkajammit, stemmaus, lepopaikkojen löytäminen ja hyödyntäminen pitkillä reiteillä) Suomen kauneimmalla kiipeilykalliolla Olhavalla. Harjoittelemme kaikki tekniikat yläköysivarmistuksella, joten kaikilla on mahdollisuus harjoitella tekniikat rauhassa ja omaan tahtiin.

Osallistujilta edellytetään, että pystyy kiipeämään (sisällä tai ulkona) noin 5c-tasoisia reittejä YLÄköydellä (kurssilla mahdollisuus kiivetä vaikeampiakin!). Mukaan tarvitaan omat valjaat ja omat kengät, muut välineet saa tarvittaessa kurssin järjestäjän puolesta.

Ilmoittaudu klikkaamalla päivämäärää alla:

25.8.2017

26.8.2017

9.9.2017

Kurssille otetaan 4 osallistujaa.

Kurssin hinta 125 euroa, joka sisältää

- yhden kurssipäivän Olhavalla (noin 3 tunnin ajomatka Helsingistä, kuljetus omalla kustannuksella)

- kaikki tarvittavat ulkokiipeilyvarusteet, joita osallistujalla ei ole (omat valjaat ja kengät poislukien).

Kurssi alkaa aamulla klo 10:00 Olhavalla, jonne on 3 kilometriä matkaa Saarijärven parkkipaikalta. Suosittelemme siis saapumista paikalle jo edellisenä päivänä. Alueella saa telttailla ja paikalta löytyy myös vesipiste. Mukavuudenhaluisille läheltä löytyy myös hotelli Orilampi, joka on varteenotettava vaihtoehto. Ruuanlaitosta, kuljetuksista ja majoittumisesta jokainen vastaa itse, osallistujien varmistuttua ehdotamme kimppakyytejä / kimppamajoituksia teltoissa.  

Tarkempia tietoja kurssista saat sähköpostilla lähempänä kurssin alkua.

Osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Vuoristoretkien kokeneiden kouluttajien kanssa ja on tarkoitettu vain Kiipeilyurheilijoiden jäsenille.

Yhteyshenkilönä toimii Tomi Välimaa /050 353 9944