Trädikurssi 20.8.2017 Havukallio, Hollola

Kurssi on tarkoitettu lead-kiipeilyä harrastaneille, jotka haluavat siirtyä harjoittelemaan trädiä ulkokallioille. Kurssilla käydään läpi seuraavia asioita: liiditaktiikkaa ja halkeamakiipeilytekniikkaa, varmistusten turvallista sijoittamista omilla varmistuksilla (camut, kiilat, slingit) ja tärkeät seikat varmistaessa liidaajaa ulkona.

Kurssilla kiivetään paljon, jotta sekä harjoittelulle että henkilökohtaiselle opastukselle on reilusti aikaa. Havukallion reilu 20-metrinen seinämä soveltuu trädin harjoitteluun erinomaisesti.

Osallistujilta edellytetään lead-kiipeilykokemusta (mieluiten ulkokalliolta).Kurssille otetaan 4 osallistujaa.

Hinta: 125 €Hintaan sisältyy:* 1 kurssipäivä Havukalliolla, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä (kuljetukset omalla kustannuksella)* Kaikki tarvittavat ulkokiipeilyvarusteet, joita kurssilaisilla ei ole (osallistujilla tulee kuitenkin olla omat kiipeilykengät ja -valjaat)Tarkemmat tiedot ilmoitetaan sähköpostitse lähempänä kurssipäivää.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta (klikkaa päivää):

20.8.2017

Osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun ja palautamme  kurssimaksusta 115€.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Vuoristoretkien kokeneiden kouluttajien kanssa ja on tarkoitettu vain Kiipeilyurheilijoiden jäsenille.

Yhteyshenkilönä toimii Kiipeilyurheilijoiden Tomi Välimaa / 050 353 9944.