Tavoitteellinen 10 viikon köysitreeniryhmä, syksy 2017

Tällä kurssilla kiivetään ja treenataan tähtäimenä köysikiipeilyn SM-kisat marraskuussa 2017 Tapanilassa. Aiempaa kilpailukokemusta ei tarvitse olla, ainoastaan innostusta ja lead-kortti. Olet myös tervetullut kurssille, vaikket haluaisikaan ottaa osaa kilpailuun, mutta haluat muuten hyvään köysikuntoon. Kurssin vastuuohjaajana toimii viime vuosien lead SM-mitalisti Maria Skyttä ja kurssi toteutetaan yhteistyössä KiipeilyAreenan muiden ammattitaitoisten valmentajien kanssa. Kurssi pidetään KiipeilyAreenalla maanantaisin klo 19:45-21:45, alkaen 11.9.2017. Syyslomalla ei pidetä kurssikertaa (16.10.), kurssikertoja on yhteensä 10 kappaletta. Kurssin minimiosallistuja määrä on 6 henkilöä ja maksimimäärä 10 osallistujaa. Sisäänpääsymaksu Areenalle ei sisälly kurssin hintaan.

Ilmoittaudu tästä:

KÖYSITREENIRYHMÄ!

 

Osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun ja palautamme loput kurssimaksusta.
 
Kurssi toteutetaan yhteistyössä KiipeilyAreenan kokeneiden kouluttajien kanssa ja on tarkoitettu vain Kiipeilyurheilijoiden jäsenille.

Yhteyshenkilönä toimii Kiipeilyurheilijoiden Irene Taurinen / irene@kiipeilyurheilijat.fi / 0407174141 (yhteydenotot mieluiten sähköpostilla).