Multipitch-pelastautumiskurssit 7.9.&14.9. / 2.10.&4.10.2017 Käärmekallio

Kaksipäiväinen kurssi on tarkoitettu lead-kiipeilyä harrastavalle kalliokiipeilijälle, joka haluaa oppia kallioilla mahdollisten onnettomuustilanteiden hallintaa. Kurssilla käydään läpi toimintamalleja miten selviytyä tilanteista, joissa joku köysistön jäsenistä on loukkaantunut multipitch-reitillä.

Harjoittelemme seuraavia asioita: miten loukkaantuneen luo pääsee helpoiten multipitch-reitillä, miten loukkaantuneen kanssa laskeudutaan turvallisesti ja miten tunnistaa vaaranpaikat ja miten ehkäistä loukkaantumiset. Kurssilla tehdään harjoitukset mahdollisimman luonnollisessa toimintaympäristössä hyödyntäen mukana olevia kiipeilyvarusteita.

Osanottajilta edellytetään lead-kiipeilykokemusta sekä kokemusta multipitch-reittien kiipeämisestä.

Kurssille otetaan 4 osallistujaa.

Hinta: 180 €

Hintaan sisältyy:

* 2 x 4 tuntia koulutusta Käärmekalliolla, alkaen klo 17 (kuljetukset omalla kustannuksella)

* Kaikki tarvittavat ulkokiipeilyvarusteet, joita kurssilaisilla ei ole (osallistujilla tulee kuitenkin olla omat kiipeilykengät ja -valjaat)

Tarkemmat tiedot ilmoitetaan sähköpostitse lähempänä kurssipäivää.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta (klikkaa päivää):

7.9. & 14.9.2017 (Huom! Molemmat päivät kuuluvat kurssiin)

2.10.& 4.10.2017 (Huom! Molemmat päivät kuuluvat kurssiin) Huom! Ma 2.10. on mahdollista sopia tapaaminen myös päiväsaikaan!

Osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun ja palautamme  kurssimaksusta 170€.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Vuoristoretkien kokeneiden kouluttajien kanssa ja on tarkoitettu vain Kiipeilyurheilijoiden jäsenille.

Yhteyshenkilönä toimii Kiipeilyurheilijoiden Tomi Välimaa / puh. 050 353 9944