Multipitch-kurssit 15.8.&22.8. / 19.9.&26.9.2017 Käärmekalliolla

Kaksipäiväinen kurssi on tarkoitettu lead-kiipeilyä harrastaneille, jotka haluavat siirtyä harjoittelemaan multipitch-sporttireittejä ulkokallioille. Kurssilla käydään läpi seuraavia asioita: liiditaktiikkaa valmiiksi pultatuilla multipitch-reiteillä, miten erityyppisillä ankkureilla toimitaan, mitkä ovat tärkeitä seikkoja varmistaessa ylhäältä ja etenkin miten multipitch-reiteiltä päästään turvallisesti alas. Kurssilla käytettävät reitit ovat helppoja, korkeintaan greidiä 5b.

Kurssilla tehdään paljon toistoja, jotta multipitch-menetelmät jäävät hyvin muistiin ja harjoittelulle on reilusti aikaa.

Osallistujilta edellytetään lead-kiipeilykokemusta (sisäseinältä ja/tai ulkokalliolta).

Kurssille otetaan 4 osallistujaa.

Hinta: 180 €

Hintaan sisältyy:

* 2 x 4 tuntia koulutusta Käärmekalliolla, alkaen klo 17 (kuljetukset omalla kustannuksella)

* Kaikki tarvittavat ulkokiipeilyvarusteet, joita kurssilaisilla ei ole (osallistujilla tulee kuitenkin olla omat kiipeilykengät ja -valjaat)

Tarkemmat tiedot ilmoitetaan sähköpostitse lähempänä kurssipäivää.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta (klikkaa päivää):

15.8. ja 22.8.2017 (Huom! Molemmat päivät kuuluvat kurssiin)

19.9. ja 26.9.2017 (Huom! Molemmat päivät kuuluvat kurssiin)

Osallistumisen peruminen on mahdollista vähintään 8 päivää ennen kurssin alkamista. Peruutuksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun ja palautamme  kurssimaksusta 170€.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Vuoristoretkien kokeneiden kouluttajien kanssa ja on tarkoitettu vain Kiipeilyurheilijoiden jäsenille.

Yhteyshenkilönä toimii Tomi Välimaa /050 353 9944