Kalliokiipeilyn trädikurssi, jatkotaso, Lofootit, Pohjois-Norja 26.-29.7.2017

Lofootit on oikea paikka oppia kiipeämistä omilla varmistuksilla. Pohjoisnorjalaisessa saaressa on maailmanluokan graniittikallioita. Reitit ovat usein monen köydenpituuden mittaisia ja kiipeily on halkeamakiipeilyä.

Tavoite on, että kurssin jälkeen osanottajilla on valmiudet kiivetä ensimmäisenä omilla varmistuksilla useamman köyden pituisia reittejä turvallisesti, mutta myös tehokkaasti. Kurssilla käydään läpi kiiloilla varmistamista, halkeamakiipeilytekniikkaa, tuplaköysien käyttämistä ja liiditaktiikkaa. Kurssin aikana pyrimme kiipeämään mahdollisimman paljon pitkiä reittejä.

Jokainen saa myös henkilökohtaisia kiipeilytekniikkaneuvoja. Osanottajilta vaaditaan trädikiipeilykokemusta.

Asumme teltassa ja valmistamme ruoan itse. On mahdollista asua myös retkeilymajassa. Tähän aikaan vuodesta on valoisaa ympäri vuorokauden, eli

neljän päivän kurssi voi tuntua pidemmältä.

Hinta: 590 euroa / henkilö

Osanottajien määrä: 4

Hintaan sisältyy: 4 kurssipäivää

Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet joka kurssilaisilla ei ole.

Ilmoittautuminen maksamalla kurssimaksu suoraan yhteistyökumppanillemme Vuoristoretkille:

Arktisia Elämyksiä, Ålandsbanken FI2466010001178854;  viesti: nimi ja Lofootit 26.- 29.7.2017.

Ilmoittaudu lisäksi myös oheisella "ilmoittaudu"-napilla.

Maksuehdot:

Kurssia, opastusta tai matkaa varattaessa maksetaan varausmaksu 100 euroa/henkilö. Loppumaksu 490 euroa/henkilö on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot:

Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko tapahtuman hinta vähennettynä 30 euron toimistokuluilla.

Mikäli tapahtuma peruutetaan 15­-28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu.

Mikäli tapahtuma peruutetaan 2-14 vrk ennen alkua, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan 0-2 vrk ennen alkua, veloitetaan koko hinta.

Kurssin yhteyshenkilönä toimii Tomi Välimaa (tomi@kiipeilyurheilijat.fi)

Ilmoittautuneita: 
2